Tæpper

Find den rette tæppeløsning

En tæppeløsning mindsker unødvendig støj fra fx gang over gulvet eller kollegaens telefonssamtale. Tæppet virker isolerende og lydene reguleres jævnt i modsætning til lyde i et lokale med hårde gulve. Et rum med god akustik er med til at mindske forstyrrelser og fremme medarbejdernes produktivitet

Du kan vælge mellem mange forskellige tæppeløsninger; det vigtigste er at finde den løsning, som matcher de behov, der er i de rum, du arbejder med.

Til kontormiljøer og gangarealer har du brug for en slidstærk tæppeløsning. Det er typisk et fladvævet tæppe med et ensfarvet design. Vælger du fladvævede tæppefliser, er det nemt at udskifte en eller flere fliser, hvis behovet opstår. Endelig kan du vælge at lægge løse tæpper de steder, hvor tæppet slides mest eller du har behov for ekstra støjreduktion.

Med vores omfattende udvalg og ekspertinstallation kan du være sikker på at skabe et tæppeområde, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også funktionelt og holdbart i den professionelle verden. Lad os skabe en tæppløsning af højeste kvalitet, skræddersyet til din virksomheds behov.

Case 1

Trægulve er en klassisk og tidløs løsning, der tilføjer varme og elegance til ethvert rum. Med forskellige træsorter og behandlingsmuligheder kan trægulve skræddersyes til enhver smag og stil.

Udover deres æstetiske fordele, er trægulve også kendt for deres holdbarhed og lang levetid. Trægulve kan med den rette vedligeholdelse holde i generationer, og kan let afslibes og behandles for at fornye deres udseende. De er også et miljøvenligt valg, da træ er en naturlig og bæredygtig ressource. Så hvis du ønsker et smukt, holdbart og bæredygtigt gulv, er trægulve det perfekte valg. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvalg af trægulve og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

sanders hotelsanders hotel
Soft Dreams Lux_8010265_001Soft Dreams Lux_8010265_001
Soft Dreams Lux_0810880_8010460_2x2 m_001Soft Dreams Lux_0810880_8010460_2x2 m_001
Bolon_Hansainvest_Hamburg_04Bolon_Hansainvest_Hamburg_04
Fn3OguNX0AE9qPnFn3OguNX0AE9qPn

Gunnar Svendsen Gulve

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde

Vil du have den bedste løsning til dit projekt? Vores ekspertteam står klar til at rådgive og vejlede. Kontakt os nu

Uforpligtende møde

Få en gratis og uforpligtende møde med os i dag.

Brug for support

Vi står altid klar til at supportere dig med vores løsninger

Vi glæder os til at høre fra dig også hvis du har andre spørsmål