Garanti

Sikkerhed og tryghed til dit håndværksprojekt

Vi er medlem af BYG (Byggeriets Arbejdsgivere). Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførsel af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, reperations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYG’s garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere & stenhuggere over hele landet.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen får du direkte adgang til BYG’s klage- & ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang mellem retssystemet, som er tungt, langsommeligt & dyrt. Du skal blot lægge et deposittum – penge, som du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berittiget.

Gælder ved alt arbejde – Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med et BYG-medlems arbejde – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

"Vælg os til dit næste gulvprojekt, og lad os skabe det drømmegulv, du fortjener."

Gunnar svendsen gulve

Hvorfor vælge os til din næste gulvprojekt?

Vi kombinerer ekspertise, kvalitet og en passion for at skabe smukke gulvløsninger, der opfylder dine ønsker og behov.

Høje serviceniveau

Dit nye gulv lever op til dine krav og ønsker

Gratis opmåling

Arcu lectus duis finibus nulla mi orci bibendum vel.

Skræddersyet gulvløsning

Løsning der passer perfekt til dine ønsker og behov

Perfekter design

Arcu lectus duis finibus nulla mi orci bibendum vel.

ekspertise - kvalitet - passion

Vælg os som din pålidelige samarbejdspartner

Vores erfarne team af gulveksperter vil guide dig gennem hele processen og sikre, at du får det perfekte gulv til dit hjem eller virksomhed. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvtyper og skræddersyede løsninger, der matcher din stil og funktionalitetskrav. Med vores høje serviceniveau og fokus på kundetilfredshed kan du være sikker på, at dit gulvprojekt er i gode hænder. Vælg os til dit næste gulvprojekt, og lad os skabe det drømmegulv, du fortjener.

Gunnar Svendsen Gulve

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde

Vil du have den bedste løsning til dit projekt? Vores ekspertteam står klar til at rådgive og vejlede. Kontakt os nu

Uforpligtende møde

Få en gratis og uforpligtende møde med os i dag.

Brug for support

Vi står altid klar til at supportere dig med vores løsninger

Vi glæder os til at høre fra dig også hvis du har andre spørsmål