Skip to main content

Gulvtyper

Vinyl, linoleum og gummibelægninger med et utal af designs, og en bred vifte af funktionsmæssige kvalitet lever vinyl/linoleum og gummibelægninger helt op til kundens krav om slidstyrke og rengøringsvenlighed.

Skønheden er ikke til at overse.

Typer:

  • Træ
  • Kork
  • Tæppe
  • Vinyl
gs_beam_00

Trægulv

Råvarerne til et smukt trægulv tager adskillige år at vokse frem. Igennem kundskab og omsorg for miljøet, er vores leverandør i stand til at levere et smukt trægulv. Med den rette vedligeholdelse kan det holde i flere generationer.

Træ kan bruges til næsten alle gulvformål, hvis der vælges den rette type! Hvor skal trægulvet opføres? Træsorternes hårdhed? Overflademulighed?

Forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er vi altid behjælpelig med evt. spørgsmål omkring dit kommende gulv.

Så kan vi sammen finde den træsort du ønsker og får mest glæde af.

Korkbelægning

En korkbelægning er lyd-absorberende, isolerer for varmen samt utroligt fleksibelt og modstandsdygtig overfor tunge møbler, der kan efterlade mærker. Kork er et blødt materiale, som samtidig gør det behageligt at gå på.

Tæpper

Når man vælger at beskytte de trafikerede flader og samtidig ønsker en nobel fremtoning, som er blød og rar, er tæpper en ideal løsning. Med et stort udvalg af kvalitetstæpper kan vi servicere netop den løsning du ønsker.

Linoleumsgulve

Her kan du læse mere om linoleumsgulve:

Vinyl, linoleum og gummibelægninger med et utal af designs, og en bred vifte af funktionsmæssige kvalitet lever vinyl/linoleum og gummibelægninger helt op til kundens krav om slidstyrke og rengøringsvenlighed. – Skønheden er ikke til at overse.